Nowoczesny Nauczyciel-specjalistą w branży gastronomicznej

II Edycja kursu "Ryby i owoce morza"

W dniach 17-20.02.2015r. zorganizowano II Edycję kursu "Ryby i owoce morza".

W kursie, zrealizowanym w Akademii Kurta Shellera w Warszawie, uczestniczyło 10 osób (9K/1M).
Zakres tematyczny kursu dotyczyła przygotowania m.in.:
- sufletu z ryby,
- wywaru rybnego,
- rolady z pstrąga z duszoną kaszą pęczak.
W Galerii zamieszczno zdjęcia z kursu.

logo1

logo2

logo3

Strona internetowa współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

LIDER

Doradzto Unijne Zbigniew Banasiak
Biuro projektu:
ul. 3-go maja 5A / lokal 10
95-100 Zgierz
e-mail: zbigniew.banasiak@dge.pl
tel./fax: (42) 716 26 23
tel. kom. 604 126 954

 

DGE

GRUPA DOCELOWA

Nauczyciele ZSG w Łodzi
Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi
im. I Armii Wojska Polskiego
ul. Sienkiewicza 88
90-357 Łódź

 

 

ZGE

PARTNER

Miasto Łódźlogo Lodzi
90-926 Łódź
ul. Piotrkowska 104

 

 

kapital ludzki png

wszystkie prawa zastrzeżone
stronę zaprojektowała i wykonała firma SERVPARK 2014