Nowoczesny Nauczyciel-specjalistą w branży gastronomicznej

I Edycja kursu "Ryby i owoce morza"

W dniach 24-27.11.2014r. zorganizowano I Edycję kursu "Ryby i owoce morza".

W kursie, zrealizowanym w Akademii Kurta Shellera w Warszawie, uczestniczyło 10 osób (10K). Zakres tematyczny kursu dotyczył przygotowania m.in.:

- małż Św. Jakuba z szafranem,

- rolady z pstrąga z duszoną kaszą pęczak,

- wywaru rybnego.

W Galerii zamieszczono zdjęcia z kursu.

logo1

logo2

logo3

Strona internetowa współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

LIDER

Doradzto Unijne Zbigniew Banasiak
Biuro projektu:
ul. 3-go maja 5A / lokal 10
95-100 Zgierz
e-mail: zbigniew.banasiak@dge.pl
tel./fax: (42) 716 26 23
tel. kom. 604 126 954

 

DGE

GRUPA DOCELOWA

Nauczyciele ZSG w Łodzi
Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi
im. I Armii Wojska Polskiego
ul. Sienkiewicza 88
90-357 Łódź

 

 

ZGE

PARTNER

Miasto Łódźlogo Lodzi
90-926 Łódź
ul. Piotrkowska 104

 

 

kapital ludzki png

wszystkie prawa zastrzeżone
stronę zaprojektowała i wykonała firma SERVPARK 2014