Nowoczesny Nauczyciel-specjalistą w branży gastronomicznej

Kurs doskonalący z NTG oraz w zakresie dziczyzny, ryb i owców morza

Zakres zadania obejmuje:

1. Kurs doskonalący z nowoczesnych technologii gastronomicznych

2. Kurs „Ryby i owoce morza”

3. Opracowanie przez uczestników zadania pakietu edukacyjnego z zakresu nowoczesnych technologii gastronomicznych do prowadzenia ćwiczeń praktycznych z uczniami.

Celem jest zwiększenie umiejętności w zakresie nowoczesnych technologii gastronomicznych oraz w zakresie ryb i owoców morza.

logo1

logo2

logo3

Strona internetowa współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

LIDER

Doradzto Unijne Zbigniew Banasiak
Biuro projektu:
ul. 3-go maja 5A / lokal 10
95-100 Zgierz
e-mail: zbigniew.banasiak@dge.pl
tel./fax: (42) 716 26 23
tel. kom. 604 126 954

 

DGE

GRUPA DOCELOWA

Nauczyciele ZSG w Łodzi
Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi
im. I Armii Wojska Polskiego
ul. Sienkiewicza 88
90-357 Łódź

 

 

ZGE

PARTNER

Miasto Łódźlogo Lodzi
90-926 Łódź
ul. Piotrkowska 104

 

 

kapital ludzki png

wszystkie prawa zastrzeżone
stronę zaprojektowała i wykonała firma SERVPARK 2014